Framtidens rekryterings­verktyg

Boka en demo

Vill du få en enklare, snabbare och mer träffsäker rekrytering? Upptäck vårt rekryteringsverktyg som sållar fram rätt person till rätt roll och sparar upp till 80% administrationstid.

bild m
reklamerica

 

Vad du kan förvänta dig

Detta brukar vi titta på i en demo

Vårt användarvänliga rekryteringsverktyg bygger på urvalsfrågor, tester och videopresentationer – så att du kan rekrytera kompetensbaserat, fördomsfritt och träffsäkert.

1. Kompetensbaserade frågor

Kompetensbaserad rekrytering utifrån en kravprofil för att sortera fram kvalificerade kandidater


2. Personlighetstester

Evidensbaserade tester framtagna med legitimerade Psykometrika som hjälper er att få en bild av kandidatens egenskaper


3. Videofrågor

Korta videopresentationer i rekryteringen för att få en bättre uppfattning av kandidaten innan intervju

 

Få en personlig genomgång

Demo av framtidens rekryteringsverktyg

Kundexempel

Apotea använder Higher för sin rekrytering

När Linnea Molla började jobba på Apotea 2018 upplevde hon att rekryteringsprocessen inte passade verksamheten. Det CV-baserade arbetssättet var långsamt och motsvarade inte behovet av högt tempo. Träffsäkerheten var dessutom låg.

Företaget beslöt sig för att prova Highers CV-fria och videobaserade rekryteringssystem vilket lett till tidsbesparing och bättre precision i rekryteringen. När trycket på e-handeln ökade explosionsartat under pandemiåret 2020 lyckades exempelvis Linnea och hennes kollegor rekrytera 200 medarbetare inom loppet av en månad.

Apotea är ett stort företag som har etablerat sig som en framstående aktör inom e-handelsbranschen. Med en passion för att erbjuda kunderna högkvalitativa produkter och en smidig köpupplevelse har Apotea blivit en pålitlig partner för miljontals människor.

Genom att kontinuerligt utveckla och förbättra sin rekryteringsprocess har Apotea lyckats möta de snabbt växande kraven på personal under pandemiåret 2020. Genom att implementera Highers CV-fria och videobaserade rekryteringssystem har företaget effektiviserat och förbättrat sin rekryteringsprocess avsevärt. Detta har möjliggjort en snabb och noggrann rekrytering av inte mindre än 200 medarbetare på bara en månad, vilket har varit avgörande för att bibehålla och förbättra verksamhetens höga tempo.

Med en stark teamanda och en dynamisk arbetsmiljö har Apotea skapat en plattform för framgång och tillväxt. Det är därför inte förvånande att företaget fortsätter att vara en attraktiv arbetsgivare för ambitiösa och engagerade individer inom e-handelsbranschen.

 

InstagramFB - Apotea